Johdot

Kaikenlaiset johdot ja johtotuotteet helposti meiltä

Erilaiset johdot ovat lähes jokaiselle arkipäivää. Johtoja on olemassa useita erilaisia riippuen muun muassa siitä, mihin tarkoitukseen ne on tarkoitettu. Lisäksi niillä voi olla eroja muiden ominaisuuksien, kuten muun muassa pituuden suhteen. Mikäli vahingossa valitsee liian lyhyen johdon, voi siihen kuitenkin saada lisää pituutta jatkojohdon avulla. Voitkin ostaa sivustomme kautta johtojen lisäksi helposti myös laadukkaat jatkojohdot. Löydät verkkokaupastamme muun muassa HDMI-kaapelit, RCA-kaapelit ja XLR-kaapelit. Tarjoamme laadukkaat johtotuotteet helposti ja edullisesti niin arkeasi kuin vaikkapa työ- tai opiskeluelämääsikin helpottamaan. Tutustu oppaaseen ja kattavaan valikoimaan!

Laadukkaat johtotuotteemme on jaettu eri kategorioihin niin, että löydät helposti etsimäsi tuotteen. Tilaa samalla myös muut tuotteet, kuten kuulokkeet keittiökoneet ja muut elektroniikkatuotteet helposti kotisohvalta käsin.

Johdot ja kaapelit

HDMI-johdot ovat kaapeleita, joissa on toisessa tai molemmissa päissä on HDMI-liitännät ja niiden välissä kaapeli. Tämän liitännän avulla voi siirtää niin kuvaa kuin ääntäkin. Uudet johdot tai kaapelit netistä tilaamalla voi jopa parantaa elokuvakokemustaan, sillä ensimmäiset HDMI-versiot eivät tue esimerkiksi 4K resoluutiota tai HDR-tasoisia värejä.

Esimerkiksi RCA-kaapelit kuuluvat myös valikoimaamme. Niillä saa liitettyä eri laitteita keskenään monipuolisesti. XLR-kaapelit taas sopivat siirtämään äänisignaalin studiolaadulla. Oikea tuote valitaan muun muassa käyttötarkoituksen sekä laitteiden ominaisuuksien mukaan. Kannattaakin muistaa, että kannattaa aina pyytää apua myyjältä ennen ostoa, mikäli et ole varma siitä, mikä sopii omaan laitteeseesi.

Jatkojohdot meiltä johtojen pituuden jatkamiseen

Välillä eteen tulee tilanne, jossa johto ei ole tarpeeksi pitkä. Tällöin sitä voi jatkaa jatkojohdolla. Ota kuitenkin huomioon, että turvallisuuden vuoksi useita jatkojohtoja ei suositella laittamaan peräkkäin. Muista myös, että eri käyttötarkoituksiin kannattaa valita niihin tarkoitetut johdot. Esimerkiksi ulkotiloihin on valittava juuri ulkokäyttöön sopivat jatkojohdot. Elektroniikan verkkokauppa tarjoaa monia vaihtoehtoa niin jatkojohtojen kuin johtojenkin suhteen eri käyttötarkoituksiin ja eri tiloihin.

Saat kauttamme johdot ja muut tuotteet useilta eri tuotemerkeiltä helposti ja nopeasti. Itse johtojen ja jatkojohtojen lisäksi voit löytää myös käteviä valmiita tuotepaketteja, joihin kuuluvat esimerkiksi subwooferpaketit. Voit löytää sivustomme kautta myös monet muut johtotuotteet sekä elektroniikkatuotteet arkeen, työhön ja juhlaan. Lue tuotteiden käyttämiseen liittyviä vinkkejä sekä muuta aiheeseen liittyvää sivustomme säännöllisesti päivittyvän blogin kautta.