Retro kahvinkeitin piristää keittiötä

  • 06 Aug, 2022

Retro kahvinkeitin yhdistää persoonallisuuden ja käytännöllisyyden

Keittiön sisustusta varjostaa usein se tosiasia, että kotona tarvitaan erilaisia kodinkoneita, joita voi olla useampiakin, vaikka keittiö olisi pieni. Ellei kodinkoneita saa aamiaiskaappiin tai muualle ikään kuin piiloon, on tarkkasilmäisen sisustajan syytä kiinnittää kodinkoneita valitessaan huomiota niiden ominaisuuksien lisäksi myös ulkonäköön ja sopivuuteen muun sisustuksen kanssa. Retro kahvinkeitin on hyvä esimerkki yksinkertaisesta keinosta tuoda keittiöön ja sisustukseen persoonallisuutta samalla, kun turvaat aamukahvin saantisi jatkossakin.

Retro kahvinkeitin voi olla aina esillä

Kahvinkeitin on yksi useimmista suomalaisista kodeista löytyvistä kodinkoneista. Toisille se on pakollinen hankinta ulkomuodostaan huolimatta, toiset valitsevat yksilön kotiinsa nimenomaan ulkomuotonsa vuoksi. Hauska tapa sisustuksessa onkin panostaa nimenomaan yksityiskohtiin ja hyödyntää juuri sellaiset kodinkoneet ja esineet, joita kotonasi välttämättä tarvitset. Näin saat persoonallisia yksityiskohtia ja näköisesi kokonaisuuden jopa ilman tarpeettomia koriste-esineitä.

Kahvinkeitin on käytössä useissa kodeissa joka päivä, ellei useasti päivässä. Sen piilottelu tai syrjään siirtäminen käyttökertojen välissä voi olla hyvinkin ärsyttävää, mikäli siirtelyä joutuu tekemään jatkuvasti. Mikset siis panostaisi kerralla keittimeen, jota on mukavaa katsella myös käyttökertojen välissä? Keittimen kaunis ulkonäkö ei tänä päivänä myöskään tarkoita sitä, etteikö sillä saisi tehtyä hyvää kahvia. Päinvastoin, nimittäin monet laadukkaat ja monipuolisilla käyttöominaisuuksilla varustetut koneet voivat olla hyvinkin kauniita ja erilaisiin mieltymyksiin sopivia.

Tuo väriä keittiöön

Kahvinkeittimen ja muiden kodinkoneiden kautta voit hillitysti tuoda väriä muuten klassiseen sisustukseen. Erityisesti retroon sisustustyyliin kuuluvatkin olennaisena osana pienet väripilkut ja yksityiskohdat. Kokeile siis rohkeasti tuoda pieniä väriyksityiskohtia mustan tai valkoisen sijaan värillisiä kodinkoneita valitsemalla. Mitäpä jos heittäytyisitkin villiksi, ja valitsisit yhden korostusvärin sijaan useita eri värejä keittiön pienkoneisiin?