Jäätelöä jäätelökoneella

  • 22 Oct, 2021

Jäätelökoneella voi tehdä monenlaista jäätelöä.

Oletko koskaan tehnyt jäätelöä jäätelökoneella? Sen tekeminen itse jäätelökoneella on helppoa puuhaa, ja mikä parasta, tiedät tasan tarkkaan, mitä jäätelösi sisältää. Jäätelökoneella voi tehdä niin makeita sokerisia jäätelöitä kuin terveellisempiä herkkujakin juuri oman mieltymyksen mukaan. Herkullinen jäätelö syntyy nopeasti ja vaivattomasti laadukkaalla jäätelökoneella raaka-aineista, jotka voi juuri itse valita. Jäätelökone onkin monen kodin pelastus, kun tekee mieli jotain makeaa ja herkullista. Se toimii erinomaisesti myös erilaisissa illanistujaisissa ja tietenkin lastenjuhlissa!

Jäätelöä jäätelökoneella - monenlaisia makuja

Monen suosikki on vaniljajäätelö. Sen tekeminen jäätelökoneella on helppoa. Tarvitaan vain kuohukermaa, sokeria, kananmunankeltuaisia ja vaniljatanko. Valmiin herkullisen vaniljajäätelön voi kruunata omalla suosikkikastikkeella, kuten suklaa- tai kinuskikastikkeella.

Mikäli omia makuhermoja hivelevät italialaiset jäätelöt, onnistuu niiden tekeminen jäätelökoneella vallan mainiosti. Hyvään italialaiseen jäätelöön eli gelatoon tarvitaan kermaa, sokeria ja maitoa. Näiden lisäksi voi valita joukkoon vaikkapa mansikoita, suklaalastuja tai pistaaseja.

Terveellinen jäätelö

Jäätelökoneella syntyvät mainiosti myös terveelliset herkut. Herkulliseen, mutta samalla terveelliseen jäätelöön voi käyttää esimerkiksi laadukasta kookoskermaa, valkuaisia, steviaa ja vanilja-aromia. Tämän herkun voi kruunata omilla suosikkimarjoilla tai vaikka hedelmilläkin.

Mikäli jäätelöhammasta kolottaa, kannattaa ottaa suunnaksi elektroniikan verkkokauppa josta voi tilailla oman jäätelökoneen. Jäätelön tekeminen on todella helppoa, joten jäätelökoneen pitäisi kuulua melkeinpä jokaisen keittiön vakiovarustukseen. Jäätelön tekeminen on todella hauskaa puuhaa ja on kiva kokeilla erilaisia reseptejä ja makuvariaatioita!